Denní menU

Pokud nevíte kam zajít na oběd v Brně, tak navštivte naší Arénu. Polední menu si můžete vychutnat v týdnu i o víkendu. 

Tradiční česká kuchyně – jídla smažena, bezmasá, saláty, burgery, kuřecí maso na přírodno a jiné. Součástí meníčka je i polévka dle denní nabídky.

OBĚDOVÉ MENU 22. 7. – 26. 7. 2024

Pondělí: Čočková polévka (1)

A) 150 g Uzené maso se šťouchaným bramborem a červenou řepou (1,3,7) 135,-

B) 350 g Míchaný salát s kuřecím masem, olivami a čerstvým pečivem (1,3,7) 135,-

C) 350 g Houbové rizoto sypané sýrem (7) 145,-

D) 150 g Vepřový řízek s vídeňským salátem (1,3,7,10,12) 145,-

 

Úterý: Dršťková polévka (1,7,9,12)

A) 150 g Sekaná pečeně se šťouchaným bramborem a červenou řepou (1,3,7) 135,-

B) 350 g Míchaný zeleninový salát s kuřecím masem, sýrem a čerstvým pečivem (1,3,7) 135,-

C) 350 g Penne Quattro Formaggi (1,3,7) 145,-

D) 150 g Smažená gouda, hranolky s tatarskou omáčkou (1,3,7,12) 145,-

 

Středa: Hospodská couračka (1,7,9,12)

A) 350 g Boloňské lasagne zapečené sýrem (1,3,7,9) 135,-

B) 350 g Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1,3,7,10) 135,-

C) 350 g Buchtičky se šodó (1,3,7) 145,-

D) 150 g Smažený kuřecí řízek se šťouchaným bramborem a červenou řepou (1,3,7) 145,-

 

Čtvrtek: Pórková polévka s vejci (1,3,7,9,12)

A) 350 g Western fazole s uzeninou a čerstvým pečivem (1,3,7,12) 135,-

B) 350 g Šopský salát s kysanou smetanou a čerstvým pečivem (1,3,7) 135,-

C) 350 g Bramborové halušky se zelím a uzeným masem (1,3,7) 145,-

D) 150 g Smažená vepřová játra s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou (1,3,7,12) 145,-

 

Pátek: Uherská polévka s uzeným masem (1,7,9,12)

A) 150 g Smažený řízkový dvojboj (kuřecí/vepřový), šťouchaný brambor, okurek (1,3,7) 135,-

B) 350 g Caesar salát (1,3,4,7) 135,-

C) 350 g Špagety Carbonara (1,3,7) 145,-

D) 150 g Vepřový plátek po srbsku, hranolky (1) 145,-

 

 

 

 

 

 

Tel. na rezervace: 543 212 506