Denní menU
Pokud nevíte kam zajít na oběd v Brně, tak navštivte naší Arénu. Polední menu si můžete vychutnat v týdnu i o víkendu.
Tradiční česká kuchyně – jídla smažena, bezmasá, saláty, burgery, kuřecí maso na přírodno a jiné. Součástí meníčka je i polévka dle denní nabídky.
OBĚDOVÉ MENU 4. 12. – 8. 12.
Týdenní nabídka:
140 g Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7) 125 Kč
Pondělí: Hovězí vývar se zeleninou a kapáním (1,3,7,9)
A) 150 g Kuřecí špíz s paprikou a cibulí, opékané brambory (1)
B) 150 g Moravské uzené, křenová omáčka s houskovým knedlíkem (1,3,7)
C) 350 g Šopský salát s kuřecím masem a balkánským sýrem, čerstvé pečivo (1,3,7)
D) 300 g Halušky se zelím a uzeným masem (1,3,7)
Úterý: Uzená polévka s kroupami (1,9)
A) 150 g Smažený karbanátek s bramborovou kaší, sterilovaný okurek (1,3,7)
B) 150 g Vykostěné kuřecí stehýnko se sýrovou omáčkou a zámeckým bramborem (1,7)
C) 140 g Vepřová pečeně na slanině s dušenou rýží (1,10)
D) 350 g Salát Caesar s kuřecím masem a parmazánem (1,3,4,7,10,12)
Středa: Čočková polévka (1)
A) 150 g Knedlo-vepřo-zelo (1,3,7)
B) 150 g Kuřecí kousky na houbách s dušenou basmati rýží (1)
C) 130 g Hovězí chilli con carne s čerstvým pečivem (1)
D) 350 g Obědový salát s tuňákem a vařeným vejcem, bagetka
Čtvrtek: Gulášová polévka (1,9)
A) 140 g Přírodní vepřový plátek na bylinkách s dušenou rýží (1)
B) 250 g Grilované kuřecí paličky s vařeným bramborem (1)
C) 140 g Hrachová kaše s borkovanskou klobásou, sterilovaný okurek, čerstvé pečivo (1,3,7)
D) 350 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
Pátek: Hrachová polévka s chlebovými krutony (1,3,7)
A) 140 g Smažený kuřecí řízek s tradičním bramborovým salátem (1,3,7,10,12)
B) 150 g Pomalu pečený vepřový bok s dušeným špenátem, bramborový knedlík (1,3,7)
C) 350 g Špagety s masovým ragú „ala bolognese“ sypané parmazánem (1,3,7,10,12)
D) 350 g Řecký zeleninový salát s olivami, balkánským sýrem, červenou cibulí a olivovým olejem (3,7)
Jednotná cena menu 145 Kč
Tel. na rezervace: 543 212 506