Denní menU

Pokud nevíte kam zajít na oběd v Brně, tak navštivte naší Arénu. Polední menu si můžete vychutnat v týdnu i o víkendu. 

Tradiční česká kuchyně – jídla smažena, bezmasá, saláty, burgery, kuřecí maso na přírodno a jiné. Součástí meníčka je i polévka dle denní nabídky.

OBĚDOVÉ MENU 21. 10. – 25. 10. 2024

 

Pondělí: Zelná polévka s bramborem

A) 350 g Mexické rizoto se sýrem a okurkem (6,7,9,12) 135,-

B) 350 g Míchaný zeleninový salát s kousky vepřového masa, čerstvé pečivo (1,3,7,10) 135,-

C) 150 g Vařené vepřové maso s koprovou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7,12)145,-

D) 150 g Sýrová jehla, hranolky s tatarskou omáčkou (1,3,7,12) 145,-

Úterý: Kmínová polévka s bramborem (1,7,9,12)

A) 350 g Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek (3,7,12) 135,-

B) 150 g Ruský biftek se smetanovou omáčkou a houskovým knedlíkem (1,3,7,12) 135,-

C) 150 g Vepřový plátek zapečený sýrem a šunkou, hranolky, tatarská omáčka (1,7,12) 145,-

D) 150 g Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem (1,3,7,9,12) 145,-

Středa: Kapustová polévka s bramborem (1,7,9,12)

A) 150 g Pštrosí vejce s vařenými brambory a hořčicí (1,3,7,10,12) 135,-

B) 350 g Bramborové taštičky plněné povidly, máslo s mákem (1,3,7,12) 135,-

C) 150 g Vepřový guláš po maďarsku s houskovým knedlíkem (1,3,7,12) 145,-

D) 150 g Kuřecí gyros, hranolky s tatarskou omáčkou (1) 145,-

Čtvrtek: Houbová bílá polévka (1,7,9,12)

A) 150 g Soukenický řízek se šťouchaným bramborem a okurkem (1,3,7,12) 135,-

B) 350 g Balkánský salát s kuřecím masem a čerstvým pečivem (1,3,7) 135,-

C) 150 g Uzené maso s česnekovou omáčkou a houskovým knedlíkem (1,3,7) 145,-

D) 150 g Ražniči na plechu, hranolky s tatarskou omáčkou (1,12) 145,-

Pátek: Skotská zeleninová polévka (1,7,9,12)

A) 350 g Fazolový guláš s angl. slaninou, klobásou a feferonkami, pečivo (1,3,6,7,12) 135,-

B) 150 g Frankfurtský závitek s houskovým knedlíkem (1,3,7,10,12) 135,-

C) 150 g Játra po znojemsku s hranolky (1,10) 145,-

D) 150 g Holandský řízek s bramborovou kaší, okurek (1,3,7) 145,-

 

 

 

 

 

 

 

Rezervace menu s sebou: +420 543 212 506