Denní menU

Pokud nevíte kam zajít na oběd v Brně, tak navštivte naší Arénu. Polední menu si můžete vychutnat v týdnu i o víkendu. 

Tradiční česká kuchyně – jídla smažena, bezmasá, saláty, burgery, kuřecí maso na přírodno a jiné. Součástí meníčka je i polévka dle denní nabídky.

OBĚDOVÉ MENU 18. 11. – 22. 11. 2024

 

Pondělí: Francouzská polévka s těstovinou (1,3,7,9,12)

A) 350 g Čočka na kyselo s klobásou, okurkem a čerstvým pečivem (1,3,7,12) 135,-
B) 350 g Pikantní salát z nakládané zeleniny s kuřecím masem, čerstvé pečivo (1,3,7,12) 135,-
C) 150 g Vepřový plátek se sázeným vejcem, vařené brambory s hořčicí (1,3,10) 145,-
D) 150 g Smažený hermelín, hranolky s tatarskou omáčkou (1,3,7,12) 145,-

Úterý: Jihočeská kulajda s čerstvým koprem a vejci (1,3,7,9,12)

A) 220 g Pečené kuřecí stehno s dušenou rýží (1,6) 135,-
B) 350 g Těstovinový salát s tuňákem a vejcem (1,3,4,7,10) 135,-
C) 150 g Vepřová plec na kmíně s houskovým knedlíkem (1,3,7) 145,-
D) 150 g Španělský hovězí ptáček s dušenou rýží (1,3,12) 145,-

Středa: Tradiční dršťková polévka (1,7,9,12)

A) 350 g Zapečené brambory s uzeným masem, sýrem a okurkem (3,7,12) 135,-
B) 350 g Šopský salát s čerstvým pečivem (1,3,7) 135,-
C) 150 g Vepřová plec na česneku s houskovým knedlíkem (1,3,7) 145,-
D) 150 g Vepřový Stroganoff s opékanými brambory (1,7) 145,-

Čtvrtek: Čočková polévka s domácí majoránkou (1,7,9,12)

A) 150 g Texaská směs se šťouchaným bramborem (1,6,12) 135,-
B) 350 g Míchaný zelný salát se sýrem, kuřecím masem a čerstvým pečivem (1,3,7) 135,-
C) 150 g Pikantní vepřový guláš s chilli a feferonkami s houskovým knedlíkem (1,3,7) 145,-
D) 150 g Smažené rybí filé se šťouchanými brambory (1,3,4,7) 145,-

Pátek: Květáková polévka s bramborem (1,7,9,12)

A) 150 g Kuřecí nudličky po myslivecku se šťouchaným bramborem (1,6,12) 135,-
B) 150 g Segedínský guláš s houskovým knedlíkem (1,3,7,12) 135,-
C) 150 g Vepřová kotleta pikant, hranolky s tatarskou omáčkou (3,12)145,-
D) 150 g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10,12) 145,-

 

 

 

 

 

 

 

Rezervace menu s sebou: +420 543 212 506