Denní menU

Pokud nevíte kam zajít na oběd v Brně, tak navštivte naší Arénu. Polední menu si můžete vychutnat v týdnu i o víkendu. 

Tradiční česká kuchyně – jídla smažena, bezmasá, saláty, burgery, kuřecí maso na přírodno a jiné. Součástí meníčka je i polévka dle denní nabídky.

   

OBĚDOVÉ MENU 29. 4. – 3. 5. 2024

 

 

Pondělí: Kmínová polévka s vejcem (3,9)

A) 150 g Vepřový steak s omáčkou z hrubozrnné hořčice a medu, pečené brambory (1,3,7,10,12)

B) 110 g Smažený hermelín s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou (1,3,7)

C) 400 g Kuřecí rizoto s kořenovou zeleninou sypané sýrem, sterilovaný okurek (7,9)

D) 400 g Zeleninový salát s polníčkem a rukolou, smažené kuřecí stripsy, česnekový dresink (1,3,7,10,12)

 

Úterý: Květákový krém (1,7)

A) 350 g Gnocchi „Mario“ s kuřecím masem, listovým špenátem a smetanou (1,3,7)

B) 150 g Vepřový špíz s paprikou, cibulí a anglickou slaninou, šťouchané brambory (1,10)

C) 400 g Míchaný zeleninový salát s kuř. gyrosem a dresinkem z čerstvého kopru (1)

D) 300 g Fazolový guláš zdobení jarní cibulkou, uzená krkovička, čerstvé pečivo (1,3,7)

 

Středa: STÁTNÍ SVÁTEK – OTEVŘENO OD 18:00

 

 

Čtvrtek: Česnečka s vejci a kořenovou zeleninou (3,9)

A) 150 g Vepřová kýta po selsku s dušeným kysaným zelím, bramborový knedlík (1,3,7)

B) 150 g Trhané kuře s omáčkou z pečených paprik, těstoviny kolínka (1,7,12)

C) 150 g Kuřecí prsíčka na ragú z červené řepy se šťouchaným bramborem (1)

 

Pátek: Gulášová polévka (1)

A) 130 g Smažené žampiony s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou (1,3,7)

B) 120 g Křenová omáčka s uzenou krkovicí a houskovým knedlíkem (1,3,7)

D) 400 g Těstovinový salát s kuřecím masem, čerstvou zeleninou, šunkou a dresinkem z modrého sýra (1,3,7,10,12)

 

Cena menu 145 Kč

 

 

 

Tel. na rezervace: 543 212 506